Compliments making me happy. Feedback makes me wiser.

REVIEWS

Fashionshow: Heb je super goed gedaan Rowey, je zag er fabuleus uit en je shinede!
Je kan er meer uithalen, ga er mee door!

Ingrid Ellensburg, Ingrid Ellensburg design

Rowey is naast een fantastisch model ook een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze denkt mee, geeft goede feedback en komt zelf ook met creatieve oplossingen. Het was gewoon een hele fijne samenwerking met mooie foto’s als resultaat. Dank je wel Rowey

Burney van Leenen, Burney van Leenen fotografie

“Dit is officieel mijn meest productieve samenwerking ever”
Als iemand mij zou vragen hoe het is om met je te werken zou ik zeggen: “Rowey is zo ontzettend prettig om mee te werken. Positief instelling, heldere communicatie en ze poseert erg mooi en natuurlijk. Ik ben heel trots op de foto’s die we hebben gemaakt en van begin tot eind voelde dit als een prettige en professionele samenwerking.”

Martijn Jan Allon, M.J. Photocraft

Rowey is een model waar je niet snel een 2e van zal vinden
Afspreken ging vlot en ook na de shoot goed contact. Ze is heel duidelijk in wat ze wel of niet wil, meedenkend om een mooie foto te krijgen waar je als fotograaf trots op mag zijn en mee voor de dag kan komen . Meegaand zolang zij het er mee eens is , geeft duidelijk haar grenzen aan, want zij is eerlijk en recht voor zijn raap. Ondanks dat ik een amateur hobby foto graaf ben had ze er geen probleem mee om samen te werken en hopelijk krijg ik nog eens die kans om samen te werken. Rowey is veeleisend om het beste uit haarzelf te halen, en hier leer ik als fotograaf ook veel van.

Kan niet anders schrijven dan: Rowey is een toppertje

Wim v.d. Graaf, Fotog-w

Rowey is een model die duidelijk weet wat zij wil. Het is zeker aan te
bevelen om een goed plan te hebben voor de shoot.  Rowey geeft duidelijk aan wat wel en niet kan maar ook heel geïnteresseerd in hoe de foto’s
bewerkt worden en heeft daar ook een duidelijke mening over. Daar wil  zij veel van weten en is zij ook erg leergierig op een hele leuke
manier.  Zij laat zich heel goed sturen en is niet gauw tevreden met het resultaat waar je ook als fotograaf ook veel aan hebt. Erg aan te
bevelen als je een mooi concept hebt. Het was voor mij een mooie ervaring met haar samengewerkt te hebben.

Aart van Joolingen, Artastiek

Rowey is niet alleen een prachtige dame om te fotograferen, maar ook een zeer prettig model om mee samen te werken. Makkelijk aan te sturen en heeft aan een half woord genoeg.

Zij kan met name hele kleine, subtiele verschillen, in poses en mimiek, op commando opvolgen.

Wat betreft de behaalde resultaten is zij kritisch en komt voor zichzelf op, maar respecteert de keuzes van de fotograaf.

Godfried van Utrecht, Godfried van Utrecht

Ik kan Rowey iedereen aanraden om mee samen te werken.

Naast dat ze erg gezellig is, pakt ze het modellenwerk professioneel aan. Dat begint al met duidelijke communicatie en voorbereiding naar aanloop van de fotoshoot.
Ze volgt aanwijzingen goed op tijdens de shoot, komt zelf ook met ideeën, zodat je samen die geweldige foto weet te maken.
Daarnaast let ze erg goed op de kleine details van een foto, zodat alles eraan klopt.

Mocht je nu nog twijfelen om met haar samen te werken kan ik maar één ding zeggen… Niet twijfelen, maar gewoon met haar een samenwerking aan gaan.

Yannick van der Zwaan, Yannick van der Zwaan

Rowey weet wat ze wil. Laat dat duidelijk zijn. Een ervaren fotograaf als mijzelf word door haar aardig scherp gesteld. Ze is niet je mooie popje wat even gaat staan voor je lens. Ze brengt zelf ideeën aan en geeft goed aan wat ze wel en niet wil. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet open staat voor nieuwe uitdagingen. Ze is leergierig en ondernemend. Een plezier om mee te werken en tussen de foto’s door gezellig en sociaal. En laten we eerlijk zijn. Ze is gewoon een hele mooie vrouw.

Rowey is een prachtig model die haar modellenwerk serieus neemt. Ze bereid zich goed voor op een shoot. Ze is punctueel, eerlijk en recht door zee. Ze begrijpt welk resultaat de fotograaf wil bereiken maar komt eventueel ook met eigen ideeën. Kortom een prettig model om mee samen te werken en ik kan haar iedereen aanbevelen.

Vincent den Boer, Vincent den Boer fotografie

Rowey is a beautiful and serious model. She loves photography and loves her job very much. I enjoyed working with her

Mays Alghadhban, Mays Makeup

Ik heb de eer gehad om al twee keer met Rowey te mogen samenwerken. De communicatie voor, tijdens en achteraf verliepen heel soepel. Tijdens de photoshoot denkt ze ook met je mee en zo hebben we hele mooie resultaten behaald.

De samenwerking met Rowey verliep prima! Zowel het maken van de afspraak als de shoot zelf verliepen in een goede sfeer: duidelijke afspraken waaraan ze zich ook hield en een professionele houding. Rowey is een mooi model en prettig om mee samen te werken: ze volgt aanwijzingen goed op en brengt zelf ook ideeën aan. Wat mij betreft is Rowey zeker een aanrader om mee samen te werken!

Peter Michielsen, Peter Michielsen fotografie

Ik heb met Rowey mogen samenwerken in mijn studio, heb er een heel prettig gevoel aan overgehouden, een model die weet wat ze wil en zeer meegaand is. Ook na het bespreken van de foto’s, heb ik nog een en ander van haar kunnen leren. Een eventuele volgende shoot, zou ik zo weer met haar doen.

Frits van Onzen, Frits van Onzen fotograaf

Rowey is a very easy model to work with. She takes instruction well and is very creative in her contributions to the shoot. Also, she doesn’t agree, but she looks knockout when she’s being serious.

Gareth Williams, Gareth Williams